Sportineapranga.lt

Rhein-Neckar Löwen ir Erima pradeda sėkmingos partnerystės sugrįžimą

Rhein-Neckar Löwen ir Erima pradeda sėkmingos partnerystės sugrįžimą

Laimėti kartu: dukart Vokietijos čempionai ir Europos taurės laimėtojai rankinio klubas – Rhein-Neckar Löwen – ir Vokietijos sporto prekių gamintoja ERIMA ateinančius penkerius metus vėl eis kartu.

Nuo 2015/2016 metų sezono ERIMA ketverius metus buvo Löwen  komandos aprangos gamintoja, kurio metu klubą formavo sėkmingiausias iki šiol buvęs laikotarpis, kai iš viso kartu buvo švenčiami šeši titulai. Be Bundeslygos komandos aprūpinimo, partnerystė taip pat apėmė visų Junglöwen komandų ir susijusių trenerių bei prižiūrėtojų aprūpinimą.

„Rankinis yra labai svarbus ERIMA, todėl labai džiaugiamės, kad Rhein-Neckar Löwen vėl yra ERIMA komandoje. Sportinė ir struktūrinė klubo raida įspūdinga, ne tik kalbant apie Bundeslygos komandą. Nuo pat pirmosios partnerystės žinojome, kokie svarbūs liūtai yra Reino-Nekaro didmiesčio regionui, ir galėjome ne tik sutikti fantastiškų žmonių, bet ir puikių liūtų gerbėjų. Laikydamiesi savo šūkio „Laimėk kartu“, visi linkime vieni kitiems sėkmingų sezonų ir puikaus bendradarbiavimo“, – sako Wolframas Mannherzas, ERIMA savininkas ir generalinis direktorius.

Džiaugsmas, kad pavyko vėl susitarti su ERIMA kaip Löwen sportinės aprangos tiekėju. Mus sieja ne tik bendros vertybės, tokios kaip aukštas kokybės standartas, pasitikintis bendradarbiavimas ir didžiulė aistra rankiniui, bet ir sporto gairės. Juo labiau džiugu, kad Rhein-Neckar Löwen pavyko įgyti ilgalaikį partnerį ERIMA, kuris dėl savo nepriekaištingo stiliaus suteikia galimybę pakelti ryšį ir susitapatinimą su mūsų gerbėjais į naują lygmenį specialiai sukurti marškinėliai. Nekantriai laukiame ateities kartu ir tikimės abipusiai naudingo bendradarbiavimo“, – sako Jennifer Kettemann, Löwen generalinė direktorė.

Komentarai

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Kalbėkitės su mumis per WhatsApp

Paskambinkite į mūsų parduotuvę

+370 698 45245

info@sportineapranga.lt

Mūsų parduotuvės darbo laikas:

Darbo dienomis:

Šeštadienis:

Sekmadienis:

nuo 10:00 iki 18:00

nuo 10:00 iki 18:00

nuo 10:00 iki 13:00